Stichting Wielerpromotie

logo

Hoekse Waard

Omloop van Strijen 2008, foto Patricia Gouweloos
 

Nieuws

Laatste wijziging op 03 mrt 2020

LAATSTE NIEUWS

03-03-2020: Omloop Strijen wisselingen, staat op pauze,

Goed, hier de beloofde uitleg..

Einde omloop van Strijen?! NEE

Na afloop van de editie 2019 zijn Johan, Gert en Mirka gestopt met het organiseren van de Omloop van Strijen. Pensioenering, verhuisplannen en al meer dan 20 jaar als organisator waren voor Johan reden om te stoppen. Gert en diens partner Mirka, die altijd met Johan samengewerkt hebben, zijn hier in mee gegaan. Voor hulp op de dag zelf blijven zij wel beschikbaar..
Hiermee kwam het comité, verantwoordelijk voor het organiseren, en de omloop op losse schroeven te staan.

In de loop van 2019 heb ik gezocht en een aantal mensen bereid gevonden om door te starten met de Omloop Strijen... Een groep nieuwe mensen, niet perse met wielererrvaring, maar wel gemotiveerd om onze mooie Omloop Strijen voort te zetten en te behouden voor de wielersport.

En toen kwam noodlot.... mijn gezondheid liet me in de steek, en ben na 2 operaties nog steeds herstellende.
In deze toestand, zou ik mijn eigen gezondheid te kort doen want hett gebeleiden van een totaal nieuwe groep vanaf nul naar een Omloop Strijen zoals jullie die van ons gewend zijn, zou te veel ¨hands-on¨tijd van mij vergen..

Daarom het besluit genomen van de editie 2019 geen slechte generale, maar een pauze te maken.
We willen iedereen vragen alvast op ons te rekenen in 2021, ik ga met de mensen die zich bereid hebben getoond aan het einde van dit seizoen weer om tafel zitten en dan gaan we voor de de doorstart in 2021. Voorlopig houden we het gewoon op de 2e zaterdag in maart en zijn we alweer in gesprek met de mensen van de GP Tineke van Heule om de samewerking in de Trofee der lage landen voort te zetten!

03-01-2020: GEEN Omloop Strijen 2020

Door problemen met mijn gezondheid kunnen we niet in staan voor een kwalitatieve Omloop van Strijen zoals jullie die gewend zijn van ons. Meer en uitgebreider nieuws volgt binnenkort.

==========================================================================

03-01-2019: Online inschrijvingen geactiveerd

De inschrijvingen kunnen vanaf nu weer via de online modules.
Enkele van jullie hebben ons al via andere wegen weten te bereiken, de eersten zijn al genoteerd.
Hierbij stellen wij u ook op de hoogte dat de gegevens die u invoert, door ons gebruikt en opgeslagen worden om de wedstrijden tot een goed einde te brengenen en daar waar gebruikelijk dus ook op de website zullen verschijnen.

01-01-2019: Iedereen de ....

de beste wensen en een sportief en voorspoedig 2019 toegewenst namens het bestuur en de werkploeg, de vrijwilligers en de verkeersregelaars!

==========================================================================

17-02-2018: Maximum aantal deelnemers Vrouwen bereikt!!

Bij de Vrouwen is er op dit moment een inschrijfstop i.v.m. het feit dat we 150 ingeschreven rensters hebben en dit het maximum aantal rensters is dat vanaf dit jaar van start mag gaan. Er is inmiddels een lijst met reserves gemaakt. Op het moment dat we van de ingeschreven teams en individueel ingeschreven rensters afmeldingen gaan krijgen, kunnen we pas rensters naar de deelnemerslijst doorschuiven.

03-01-2018: Omloop van Strijen 2018. Probleem opgelost, online inschrijving geactiveerd

Vanaf heden kunt u zich weer online inschrijven via onze wedstrijdpagina

30-12-2017: Omloop van Strijen 2018. Problemen online inschrijving

Door problemen met de server is het online inschrijven nog niet mogelijk. Gezien de feestdagen verwacht ik geen oplossing voor 2 januari dus nog even geduld. excuses voor het ongemak

26-12-2017: Omloop van Strijen 2018, Wederom eerste wedstrijd voor Healthy Ageing Tour Klassement

Ook in 2018 is er weer een Healthy Ageing Tour klassement voor juniorvrouwen en nieuwelingenmeisjes voor de klassiekers en omlopen. Wederom is het de Omlooop van Strijen waarmee het klassement van start gaat!
Ook in 2018 met medewerking van www.cyclingonline.nl en coordinatie door Wim van Duivenbode.

Net als in 2018 worden na afloop van iedere wedstrijd de gele leiderstruien uitgereikt. Voor het eindklassement worden geldprijzen beschikbaar gesteld.
Met de nieuwe wedstrijden NW Overijssel, Wim Hendriks Trofee, Twente, Boels Ladies Tour en Bavel wordt de komende weken bijgepraat.
Voor de puntentelling komen de eerste 20 rensters in de uitslag in aanmerking. Binnenkort wordt het reglement voor 2018 bekend gemaakt.

Wedstrijden Healthy Ageing Klassement 2018:


Zaterdag 10 maart: Omloop van Strijen (jv-nm)

Zaterdag 7 april: Omloop van Noord-West Overijssel (jv-nm)

Zaterdag 14 april: Omloop door Land van Kleine Hein (jv-nm)

Zaterdag 28 april: Wim Hendriks Trofee (nm)

Zaterdag 12 mei: Marianne Vos Classic (jv-nm)

Zaterdag 26 mei: Noord Drentse Dorpenomloop (jv-nm)

Zaterdag 7 juli: Ronde van Twente (jv-nm)

Zondag 19 aug: Bergomloop van Berg en Terblijt (jv-nm)

Vrijdag 31 aug: etappe 1 Boels Ladies Tour Heuvelland (jv)

Zaterdag 1 sept: etappe 2 Boels Ladies Tour Sittard (jv)

Zondag 2 sept: etappe 3 tijdrit Roosendaal (jv).

Eindstand telt voor klassement
Zaterdag 1 en zondag 2 sept: Tweedaagse Sittard en Roosendaal (nm) Eindstand telt voor klassement.

Zondag 16 sept: Rogelli Bavelse Berg Classic (jv-nm) finale

Leiderstrui Healthy Aging Tour

==========================================================================

14-02-2017: Omloop van Strijen 2017, eerste wedstrijd voor Healthy Ageing Tour Klassement 2017

Healthy Ageing Tour Klassement doet regio aanNIEUWEGEIN - Voor de junior-vrouwen en nieuweling-meisjes wordt met ingang van dit kalenderjaar een eigen klassement in het leven geroepen: het Healthy Ageing Tour Klassement. Uitgangspunt van coördinator Wim van Duivenbode en de betrokken sponsors is om de ontwikkeling van jonge rensters te stimuleren door een gevarieerd wedstrijdaanbod te brengen waarbij de ontwikkeling van rensters en onderlinge competitie wordt gestimuleerd.

De reeks zal bestaan uit vier klassiekers/omlopen, drie criteriums en een bergcriterium. Bij de samenstelling van de kalender is gekeken naar spreiding over het gehele jaar. Speciaal voor dit klassement zijn er in Berg en Terblijt en Sittard twee nieuwe wedstrijden voor deze twee categorieën in het leven geroepen. De organisatie hoopt in de toekomst nog een tijdrit aan de reeks toe te voegen.

Hoofdsponsor van het klassement is de Healhty Ageing Tour, de internationale wedstrijd voor elite- en junior-vrouwen in Noord-Nederland. Het project wordt door deze ondersteuner en door mediapartner CyclingOnline.nl voor minimaal drie jaar ondersteund. Drijfveer van de Healthy Ageing Tour om ja te zeggen tegen de vraag van Wim van Duivenbode om het klassement te gaan sponsoren is dat de organisatie van de Healthy Ageing Tour - en tegelijkertijd ook de Boels Ladies Tour - de talentontwikkeling wil stimuleren en zo ook een bijdrage wil leveren aan de toekomst van het Nederlandse vrouwenwielrennen. CyclingOnline.nl heeft het vrouwenwielrennen prominent op de agenda staan en besteedt op womenscyclingonline.nl aandacht aan de Centric Top- en Clubcompetitie. Voor deze competities is men mediapartner van de KNWU. Op de site van womenscyclingonline.nl is alle relevante informatie over de wedstrijden te vinden. Ook zijn er voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen terug te vinden op deze website.

Initiatiefnemer en coördinator Wim van Duivenbode heeft zich met de genoemde partners ingespannen om de reeks al in 2017 van de grond te krijgen. "Het doel van het klassement is om de rensters gedurende het hele wegseizoen in het klassement tegen elkaar te laten strijden en tegelijkertijd de deelname aan de wedstrijden uit het klassement te stimuleren." Er zijn geldprijzen verbonden aan de competitie.

Wedstrijden Healthy Ageing Klassement:


11-mrt Omloop van Strijen

15-apr Omloop door het Land van Kleine Hein

13-mei Marianne Vos Classic

27-mei Noord Drentse Dorpenomloop

4-jun Geldrop criterium

1-jul Kruiningen criterium

20-aug Bergcriterium Berg en Terblijt

3-sep Finale Sportzone Sittard criterium

Leiderstrui Healthy Aging Tour14-12-2016: Omloop van Strijen 2017. Inschrijving en info online

Al geruime tijd geleden is aan de KNWU de wedstrijddatum voor 2017 opgegeven: zaterdag 11 maart a.s. gaat het weer gebeuren. De vergunningaanvragen naar diverse wegbeheerders zijn de deur uit en politiebegeleiding is aangevraagd.
De online inschrijving via onze website is inmiddels weer mogelijk, de eerste aangemelde rensters zijn al opgegeven en de eerste algemene info mbt route, permanence, inschrijving, etc. staat ook online. Het programma is t.o.v. 2016 ongewijzigd.

==========================================================================

31-01-2016: Eerste deelnemerslijsten online.

Vandaag hebben we de eerste deelnemerslijsten online gezet. De inschrijvingen lopen inmiddels lekker binnen. Zoals we gewend zijn gaat het bij de Nieuwelingen wat rustiger dan bij de Vrouwen (92), deze zitten al op de helft van het maximaal toegestane aantal.
Omdat het de 15e editie is, willen we er een leuk feestje van maken, hopelijk doen jullie allemaal mee!
Met nog 6 weken te gaan, komen ook de eerste weersvoorspellingen binnen... Voor de tweede week van maart verwacht men een stijgende temperatuur. Op onze wedstrijddag wordt op dit moment gedacht aan ongeveer 11 C, dus wat let je om ook mee te doen ?!

05-01-2016: Aanvraag accreditatie fotografen start/finish verplicht.

Heren fotografen, wees er op tijd bij als u op start/finish wilt fotograferen. Dit kan alleen met accreditatie van de organisatie. De eerste aaanvragen zijn al binnen!
Wielerfotografen die zaterdag 12 maart op de start/finish locatie van de 15e Omloop van Strijen willen werken moeten zijn voorzien van een door de organisatie afgegeven accreditatie. Op de dag zelf krijgen de aangemelde fotografen door de organisatie een hesje uitgereikt waarmee duidelijk is wie er een accreditatie heeft.
Alleen deze fotografen mogen zich bij de finish van de wedstrijden binnen de afzetting bevinden.
We geven in totaal 10 accreditaties af. Vanaf heden kunnen fotografen zich opgeven via het mailadres voorzitter@swhw.nl. Wees er snel bij want VOL = VOL!!

24-12-2015: 15e Omloop van Strijen, inschrijving en info online!

Vanaf vandaag staan de info en de inschrijving weer online.
Let op, de starttijd van de Junioren is een kwatier eerder dan anders, de afstand een ronde langer!

27-08-2015: Datum jubileumeditie, 15e Omloop van Strijen bekend

Vanuit de KNWU is men weer begonnen om de data voor volgend seizoen te inventariseren.
Wij hebben voor de 15e edite van de Omloop van Strijen 12 maart 2016 opgegeven!

Jawel, dit wordt alweer de 15e keer dat deze omloop wordt verreden, een jubileum dus! Wij zijn al hard aan het verzinnen hoe wij deze editie een speciaal tintje kunnen geven, wordt vervolgd !!

==========================================================================

07-01-2015: Aanvraag accreditatie fotografen start/finish verplicht.

Net als afgelopen jaren, werken wij ook dit jaar met accreditatite voor de aanwezige fotografen.
Wielerfotografen die zaterdag 14 maart a.s. op de start/finish locatie van de 14e Omloop van Strijen willen werken moeten zijn voorzien van een door de organisatie afgegeven accreditatie. Op de dag zelf krijgen de aangemelde fotografen door de organisatie een hesje uitgereikt waarmee duidelijk is wie er een accreditatie heeft. Alleen deze fotografen mogen zich bij de finish van de wedstrijden binnen de afzetting bevinden. We geven in totaal 10 accreditaties af. Vanaf heden kunnen fotografen zich opgeven via het mailadres voorzitter@swhw.nl. Wees er snel bij want VOL = VOL!!

07-01-2015: Online Inschrijving komt op gang

Amper een week geleden is de inschrijving online gegaan en nu beginnen de aanmeldingen al vlot binnen te lopen.
De eerste complete teams hebben zich al ingeschreven, ook van over de grenzen is de belangstelling weer groot.
Ook zijn er al de nodige toezeggingen waaronder van een nationale selectie JV.

Dus voor wie het nog niet door had gekregen, de online inschrijfpaginaś zijn weer online.

18-11-2014: Omloop van Strijen blijft vrije wedstrijd

De KNWU is voor het seizoen 2015 druk bezig met het opzetten van een clubcompetitie voor Vrouwen waar overigens veel belangstelling voor is. Ook SWHW is in eerste aanleg benaderd om met de Omloop van Strijen deel wilden gaan uitmaken van de wedstrijdreeks die voor deze competitie gaat meetellen.

Omdat er van onze zijde vraagtekens waren of wij met de opzet van onze wedstrijddag konden doorgaan hebben wij de nodige vragen die bij ons leefden aan de KNWU voorgelegd. Na beantwoording van de vragen bleven er voor ons toch twijfels of wij aan de clubcompetitie moesten gaan meedoen.

Inmiddels blijken er meer dan genoeg organisaties wedstrijden voor de competitie te willen organiseren en heeft de KNWU ons gevraagd af te zien om als wedstrijd deel te gaan uitmaken van de competitie. De achterliggende gedachte hiervan is dat er vanuit de rensters al de angst is uitgesproken dat zij bij hun team buiten de boot zullen vallen.
Dit vanwege het feit dat een team dat aan een clubcompetitiewedstrijd deelneemt uit maximaal 8 rensters mag bestaan. Rensters hebben al aangegeven dat zij bang zijn niet aan hun ploegleiding te kunnen tonen wat zij waard zijn om geselecteerd te worden.

Omdat onze wedstrijddag vanuit de KNWU wordt gezien als DE jaarlijkse openingswedstrijd van het vrouwenwielerseizoen is door hen aangegeven dat het wenselijk is dat de Omloop van Strijen voor alle rensters toegankelijk blijft en geen deel gaat uitmaken van de clubcompetitie voor Vrouwen.

Teams kunnen dus zoals gebruikelijk met al hun rensters inschrijven tot het door de KNWU toegestane maximum van 200 rensters is bereikt. Dit geldt ook voor individuele rensters die al dan niet deel gaan uitmaken van een combiteam dat aan de clubcompetitie gaat meedoen. De Omloop van Strijen kan door ploegleiders nu gebruikt worden als een soort selectiewedstrijd om op die wijze hun team samen stellen voor de eerste wedstrijd van de clubcompetitie.
Daarnaast blijft het op deze wijze voor ons ook mogelijk om een aantal buitenlandse teams, die al meerdere jaren aan de Omloop van Strijen hebben meegedaan, van start te laten gaan.

28-09-2014: Datum 2015 bekend

De datum voor de volgende Omloop van Strijen is bekend, 14 maart 2015.
Wij gaan alles in het werk stellen om ook de 14e editie weer tot een succes te maken. Houd de website goed in de gaten want we zijn nog ingesprek met de KNWU over een eventuele competitievorm.

26-09-2014: Winnares 2014 prolongeert wereldtitel

De Deense Amalie Dideriksen, winnares van de Omloop van Strijen 2014, heeft haar wereldtitel bij de Junior Vrouwen in het Spaanse Ponferrada met succes weten te prolongeren. Zij won de sprint van de Europees kampioene, de Italiaanse Sofia Bertizollo en de Poolse Agnieszka Skalniak.
Amalie, proficiat!

==========================================================================

14-01-2014: Inschrijvingen gaan rap, Wereldkampioene present.

De inschrijving voor de 13e Omloop van Strijen is ondertussen twee weken geopend. Zoals gebruikelijk loopt de inschrijving bij de Vrouwen weer goed door en zijn er inmiddels ca. 100 rensters ingeschreven. De inschrijving bij de Nieuweling-meisjes en Junior-vrouwen verloopt een stuk rusterig. Bij de Junior-vrouwen is inmiddels wel de inschrijving ontvangen van Amalie Dideriksen, de Deense nationale- en wereldkampioene 2013.

13-01-14: Aanvraag accreditatie fotografen start/finish verplicht.

Net als afgelopen jaar, werken wij ook dit jaar met accreditatite voor de aanwezige fotografen.
Wielerfotografen die zaterdag 15 maart a.s. op de start/finish locatie van de 13e Omloop van Strijen willen werken moeten zijn voorzien van een door de organisatie afgegeven accreditatie. Op de dag zelf krijgen de aangemelde fotografen door de organisatie een hesje uitgereikt waarmee duidelijk is wie er een accreditatie heeft. Alleen deze fotografen mogen zich bij de finish van de wedstrijden binnen de afzetting bevinden. We geven in totaal 10 accreditaties af. Vanaf heden kunnen fotografen zich opgeven via het mailadres voorzitter@swhw.nl. Wees er snel bij want VOL = VOL!!

01-01-14: Omloop van Strijen, 15 maart 2014.

We zijn hard bezig met de voorbereidingen voor de 13e Omloop van Strijen.
De datum waarop gereden wordt is zaterdag 15 maart 2014. Het parcours is hetzelfde als vorig jaar. De inschrijvingen zijn vanaf heden geopend. Voor alle categorieen, maar met name voor de vrouwen, geldt weer wees er snel bij, want er zijn per categorie 150 startplaatsen en VOL === VOL!!!
Ook dit jaar gaat voor de fotografen weer een accreditatie gelden, vraag hem op tijd aan!

27-09-13:Datum 2014 doorgegeven aan de KNWU

Zo mensen, de voorbereidingen voor de Omloop van Strijen 2014 zijn inmiddels weer begonnen. Het is nog maar een half jaar geleden dat de vorige editie werd gereden, maar om ook editie 2014 tot een succes te maken, starten we alweer met de voorbereidingen.
Houd onze site en tweets in de gaten, zodra we meer info voor jullie hebben laten we het weten!!

==========================================================================

27-01-13: Ander parcours Omloop van Strijen 2013

In een eerder bericht hebben we al aangegeven dat we bezig waren met een alternatief parcours i.v.m. de voorgenomen wegwerkzaamheden in onze gebruikelijke start/finishstraat het Walewegje. Door de winterse omstandigheden zijn de werkzaamheden nog niet gestart en klopt de planning van de aannemer nu al niet meer. De kans dat de werkzaamheden op 16 maart a.s. gereed zijn is hierdoor minimaal geworden.

Om geen enkele risico te nemen hebben we in overleg met de gemeente een ander parcours van 10 km opgezet. Dit houdt in dat we o.a. het aantal ronden per wedstrijd aanpassen. Daarnaast hebben we ook starttijden voor de Junior-vrouwen en Vrouwen aangepast. De prijzenschema’s blijven ongewijzigd.

Kijk voor verdere info onder de button ¨Omloop van Strijen¨.

26-01-13: Inschrijving Vrouwen voorlopig vol!!

Vandaag werd het aantal van 150 ingeschreven rensters bij de Vrouwen bereikt. Dit is het maximum dat we van de KNWU op 16 maart a.s. mogen laten starten. Inmiddels staan al een aantal vrouwen op de reservelijst. Ingeschreven teams en individueel ingeschreven vrouwen is gevraagd om bij ziekte/blessures/etc. tijdig af te schrijven zodat rensters vanaf de reservelijst naar de startlijst kunnen worden overgeplaatst.

18-01-13: Aanvraag accreditatie fotografen start/finish verplicht.

Wielerfotografen die zaterdag 16 maart a.s. op de start/finish locatie van de 12e Omloop van Strijen willen werken moeten zijn voorzien van een door de organisatie afgegeven accreditatie. Op de dag zelf krijgen de aangemelde fotografen door de organisatie een hesje uitgereikt waarmee duidelijk is wie er een accreditatie heeft. Alleen deze fotografen mogen zich bij de finish van de wedstrijden binnen de afzetting bevinden. We geven in totaal 10 accreditaties af. Vanaf heden kunnen fotografen zich opgeven via het mailadres voorzitter@swhw.nl. Wees er snel bij want VOL = VOL!!

12-12-12: Voorbereidingen Omloop Strijen 2013 weer gestart.

Als organisatie zijn we inmiddels weer begonnen met de voorbereidingen voor de 12e editie van de Omloop van Strijen. De aan de KNWU opgegeven datum is zaterdag 16 maart 2013 en we laten het gebruikelijke programma van drie aparte wedstrijden verrijden. De eerste teams en individuele rensters hebben inmiddels al geïnformeerd voor deelname. Zeker is dat de Engelse Junior-vrouwen en Nieuweling-meisjes selecties weer aan de start zullen staan. Ook de Belgische Junior-vrouwen selectie zal in principe aan de start staan onder voorwaarde dat zij geen wedstrijd- verplichting in eigen land hebben.

Normaal gesproken zullen we het bekende parcours door de polder rond en in de bebouwde kom van Strijen rijden. Begin januari a.s. wordt binnen de bebouwde kom gestart met de reconstructie het Walewegje waar normaal de start/finish is gelegen. Volgens de werkplanning moet dit op 16 maart a.s. afgerond zijn en krijgen we gelet op de plannen een mooie nieuwe start-/finishstraat. Winterse omstandigheden kunnen er na aanvang voor zorgen dat de werkzaamheden stil komen te liggen. Daarom wordt ook gewerkt aan een eenmalig alternatief parcours zodat de wedstrijden op 16 maart a.s. zonder problemen gewoon door kunnen gaan.

12-04 Bankgegevens gewijzigd!!

Sinds 12-04-2012 zijn ook wij overgestapt op een Rabobank verenigingspakket. Hiermee komen onze vorige bankgegevens te vervallen,
vanaf nu zijn dit de enige juiste gegevens:

Rabobank Hoeksche Waard rekeningnummer 1379.12.374 t.n.v. Stichting Wielerpromotie Hoekse Waard te Strijen

==========================================================================

16-03 Accreditatie voor fotografen

Wij willen iedere sportfotograaf er op attenderen dat conform de regels voor het maken van foto's binnen de hekken bij start finish accreditatie nodig is.

Zonder accreditatie geen toegang, dus een mooie finishfoto wordt dan een probleem!!
Aanvragen kan vandaag nog bij onze voorzitter, via email, niet telefonisch, voorzitter@swhw.nl

17-03 Stilte voor aanvang koers Elite (V) z.c.

Voor aanvang van de koers om 14:45 zal een minuut stilte in acht genomen worden ter nagedachtenis van de 28 in Zwitserland omgekomen Belgische scholieren en hun begeleiders.
Wij vragen iedereen goed naar de speaker te luiseren en deze stilte in acht te nemen

01-03 Omloop van Strijen twittert mee

Vanaf nu zullen we proberen u ook via twitter op de hoogte te houden van onze activiteiten. Tijdens de aanloop naar de wedstrijd komen de belangrijkste nieuwtjes hier langs en ook tijdens de wedstrijden zelf zal een team van de organisatie proberen de koers zo goed mogelijk via de twitteraccount aan alle geinteresseerden door te geven.
Tijdens de koers zal op onze homepage een twitter profiel- en zoek-widget te volgen zijn.

Inschrijvingen lopen gestaag door...WEDSTRIJD VOOR VROUWEN IS “VOL”

Vier weken na opening van de inschrijving voor de 11e Omloop van Strijen is de wedstrijd bij de vrouwen met 150 ingeschreven rensters “vol”. Dames die vanaf heden inschrijven gaan op de reservelijst en krijgen in de aanloop naar 17 maart a.s. te horen of er voor hen startgelegenheid is.

Zoals gebruikelijk loopt de inschrijving bij de Nieuwelingen(v) en Junioren(v) minder snel. Voor hen is er nog volop startgelegenheid maar ook hier geldt, vol is vol, dus wacht niet tot het laatste moment.

Eerste Inschrijvingen

Inmiddels hebben zich al enkele ploegen gemeld voor de 11e editie van de Omloop van Strijen. Ook is er vanuit de induviduele renster al de nodige interesse getoond om ook dit jaar weer aan de start te staan in Strijen

Online inschrijving geopend

Vanaf vandaag, 01-01-2012 is het weer mogelijk om u online in te schrijven voor de 11e Omloop van Strijen via de electronische formulieren op deze site.

Omloop van Strijen 2012

In september jl. is zaterdag 17 maart 2012 aan de KNWU opgegeven dat we de 11e Omloop van Strijen willen organiseren. Op dit moment staat de wedstrijd bij de KNWU te boek als “aangemeld”. Er moet dus nog even gewacht worden op de status “definitief”. Gelet op het feit dat de door ons opgegeven datum in voorgaande jaren uiteindelijk ook steeds werd toegekend gaan we er van uit dat dit nu ook weer het geval zal zijn.
Hoewel er nog geen officiële kalender beschikbaar is gaan we er voorzichtig vanuit dat we ook in 2012 weer de eerste klassieker voor de diverse vrouwencategorieën zijn. Onder voor-behoud van onverwachte w egwerkzaamheden is het parcours ten opzichte van 2011 ongewijzigd. Zodra de inschrijfmodule op onze website weer wordt geactiveerd, wordt dit kenbaar gemaakt.

Aanvang Catagorie Afstand (Km) prijsschema
10.00 Nieuwelingen (V) 52 (3 ronden) R (30 prijzen)
12.00 Junioren (V) 52 (3 ronden) L (30 prijzen)
14.45 Elite's zc / Amateurs (V) 88 (5 ronden) G (30 prijzen)

SWHW organiseert zaterdag 15 oktober a.s. cyclocrosswedstrijd.

Op zaterdag 15 oktober a.s. organiseert SWHW voor het eerst een cyclocrossdag. Deze wordt verreden in het kader van de Veldritcompetitie Z-H 2011-2012. Met vergunning en medewerking van gemeente Strijen en Staatsbosbeheer, beheereenheid Zuid-Hollandse Eilanden wordt rond en in het Moricaansebos in Strijen een parcours uitgezet van ca. 1½ km.
De start- en finishlocatie is in de Groene Kruisstraat. De permanence inclusief was- en kleedgelegenheid is gevestigd bij korfbalvereniging Ventura Sport, Sportlaan 10, Strijen.

De starttijden zijn als het volgt:
12.00 uur: renners 40+ en vrouwen, 40 minuten.
13.00 uur: renners 40-, 50 minuten
14.00 uur: ATB-ers, 50 minuten.


Voor verdere info over de Veldritcompetitie Z-H zie http://www.veldrijden.com/

  ©2006-2019 Stichting Wielerpromotie Hoekse Waard
| Home | Nieuws | Bestuur | Ontstaan | Wedstrijden | Uitslagen | Foto's | Archief | Verhuur | Contact |