Stichting Wielerpromotie

logo

Hoekse Waard

Omloop van Strijen 2008, foto Patricia Gouweloos
 

Vacatures

Laatste wijziging op 14 dec 2016

Vacatures:

Co-webmaster/social media


Voor onze stichting zijn wij op zoek naar een co-webmaster / social media guy.

Affiniteit met de wielersport is meegenomen maar niet direct noodzakelijk.
Tijdens de laatste maanden voor onze evenementen is het altijd spitsuur¨en om voor continuiteit in de informatievoorziening te zorgen is er plaats voor een tweede webmaster.
In de aanloop plaats je samen met de andere webmaster updates van deelnemerslijsten en nieuwsstukjes op de site, houd je de sponsorlijst up-to-date.
Tijdens de Omloop zelf wordt het dan zijn taak om het nieuws ¨heet van de haak¨ online op onze website te plaatsen. Denk hierbij aan fotoos, actuele startlijsten en uitslagen.
Dit alles dient ook via social media aan onze volgers bekend te worden gemaakt.
Tevens ben je de schakel voor de organisatie tussen de inschrijvingstafel en de jury aan de start om hen te voorzien van de startlijsten en omgekeerd de uitslagen door te zenden.

Nadere informatie over deze vacature en aanmelden kan via de webbeheerder Bert Borel Tel. 06-21847047. Email: webdesign@swhw.nl

Verkeersregelaar


Om onze wielerevenementen ook in de toekomst te kunnen blijven organiseren is SWHW steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Affiniteit met de wielersport is meegenomen maar niet direct noodzakelijk. Voor vrijwilligers zonder wielerachtergrond zal meehelpen tijdens de organisatie van één of meerdere evenementen een goede leerschool blijken te zijn.

Op dit moment zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de functie: Verkeersregelaars (meerdere functies)

Verkeersregelaars worden in eerste aanleg ingezet bij de Omloop van Strijen. Het is daarnaast mogelijk om in overleg ingezet te worden bij andere wielerevenementen in de Hoekse Waard zoals plaatselijke criteriums en de Omloop van de Hoekse Waard.

Nadere informatie over de vacatures en aanmelden kan via voorzitter Johan Gouweloos. Tel. 06-28205052. Email: voorzitter@swhw.nl

Sponsorwerving


Voor onze stichting zijn we op zoek naar iemand die de sponsoring voor de Omloop van Strijen op zich wil nemen. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het benaderen van bestaande sponsoren en het werven van nieuwe. De afgelopen jaren is er een omvangrijk sponsorbestand opgebouwd dat als basis dient voor de actuele sponsoring van de komende Omloop.
Deze functie vraagt de meeste inzet vanaf de maand januari tot na de Omloop van Strijen midden tot eind maart.

Wij zoeken iemand met goede bekendheid van de bedrijvenen winkeliers / instellingen in en rondom Strijen, liefst met een eigen netwerk binnen deze doelgroep/regio. Het is uitermate belangrijk dat deze persoon de mogelijkheid heeft deze bedrijven onder normale werktijd persoonlijk te bezoeken. Hij/zij dient dus gedurende de week een of enkele dagen vrij te kunnen maken.
Deze functie is van groot belang voor onze stichting omdat wij, ook financieel, geheel op eigen benen staan.

Nadere informatie over de vacatures en aanmelden kan via voorzitter Johan Gouweloos. Tel. 06-28205052. Email: voorzitter@swhw.nl

  ©2006-2017 Stichting Wielerpromotie Hoekse Waard
| Home | Nieuws | Bestuur | Ontstaan | Wedstrijden | Uitslagen | Foto's | Archief | Verhuur | Contact |